Метаксакис

Хотелско обзавеждане

Метаксакис България - производство на мебели за заведения

Ние от Метаксакис ви предлагаме изключително богато разнообразие от всякакви видове мебели, подходящи както за обзавеждане на офис, кафене, бар, хотел, така и за лична употреба. Тук ще се потопите в един истински океан от перфектни съчетания, умело създадени дизайни, безкомпромисно качество и конкурентно ниски цени. Превърнете всяко едно място в запомнящо се, благодарение на мебелите, които ще откриете единствено при нас.

За нас най-важно е да създаваме комфорт и удобство за потребителя, подплатено с приятелско и грижливо отношение, което нашите служители ви оказват. Прецизно сме селектирали перфектно обзавеждане за бар, както и хотелски мебели, подходящи за градината или за закрити помещения. Доверете се на добрия вкус, традицията и качеството, залягащи в основата на умело изградената ни политика.

За направата на мебелите участват единствено висок клас материали, доказали издръжливостта си години наред. Това е сериозна предпоставка, всяка закупена мебел, независимо дали е стол, маса или легло, да достига до вас с гаранция от 2, 5 или 10 години. Перфектно подбрани, луксозните ни бижута са в готовност да задоволят изисканите вкусове дори на най-претенциозните ни клиенти.

Всеки един от членовете на нашия екип притежава нужните компетенции и знания, относно характеристиките на мебелите, както и техните функции и допълнителни екстри. Притежавате привилегията да извършите един наистина информиран избор, за който, уверяваме ви, не бихте съжалявали.

Мебелите за заведения, които ще ви обгърнат с удобство и комфорт

Метаксакис е фирма, занимаваща се с производство, търговия и износ на мебели. Ние сами създаваме тези произведения на изкуството, достигащи до вас. Това ни дава правото да се съветваме с мнението ви и да се учим от грешките. След дълги години стаж и обучение, ние се превърнахме в лидери, за които конкуренцията не съществува.

Обзаведете стилния и луксозен хотел, който току – що сте построили, с висококачествените мебели, създадени специално за вас. Посочете любим нюанс и ние ще превърнем мечтите ви в реалност за срок, който е уговорен предварително. За нас изкуството е субективно. Именно заради това сме в готовност да създаваме все повече и повече нови модели мебели, чиито дизайн е пречупен през погледа на клиента.

Масите и столовете са крайно подходящи за обзавеждането на всякакви видове заведения, било то сладкарници, кафенета, ресторанти или закусвални. Начинът, по който ще допълним и освежим интериора, ще ви накара да ахнете от удивление. Направената инвестиция много скоро ще ви се отблагодари многократно.

Ако искате да се откроявате от тълпата и да демонстрирате собствен вкус и предпочитания, то винаги бъдете с едно стъпало над останалите, допитвайки се до нашите помощ и съдействие. Имате идеи – поднесете ги на нас. За екипа ни е истинско удоволствие да приема всякакви видове предизвикателства, като това да създаде обзавеждане за бар, мебели за градина, обзавеждани на хотели, изцяло по ваш вкус.

Ние сме сред най-утвърдилите се фирми за производство на мебели. На своите клиенти предлагаме още кетъринг оборудване за всякакви тържества и мероприятия. За нас климатичните условия не са фактор – в състояние сме да ви осигурим маси и столове за закрити помещения или такива, подходящи за навън, сред природата. Възползвайте се от услугата „мебели по поръчка” и превърнете всяко едно място в уникално и запомнящо се!

София, България Околовръстен път №36; Бизнес сграда
+359 885 003 861
metaxakis.bg
info@metaxakis.bg