Хотел Света Екатерина

Хотел Света Екатерина, Рибарица разполага с леглова база от 99 места.

Ценови диапазон: 32 лв. - 60 лв. на легло при наемане на цяло помещение

Разположен в центъра на Рибарица, на 16 декара площ, с изглед към гората, вратите на хотела са винаги отворени за гости и туристи!

Хотелът разполага с 39 двойни стаи, два луксозни апартамента, два семейни апартамента, четири апартаментни стаи. Всички те са с тераси и изглед към гората.

Просторното и атрактивно фоайе ще Ви даде възможност да отпочинете от изморителния ден. А лоби барът разполага с богата гама от топли и студени напитки. За деловите хора предлагаме две конферентни зали с 60 и с 20 места.

Желаете ли да се пренесете във времето на вожда на Априлското въстание Георги Бенковски, да минете през мостчето над река Костина, да се поклоните пред кървавото кладенче, ще Ви заведем там на организиран еднодневен пикник.

На територията на Рибарица, във високата част на планината са разположени и хижите Вежен, Бенковски и Ехо. В близост до селото се намират два уникални манастира – Троянски и Гложенски.

Най-новата придобивка в хотел Света Екатерина е луксозен спа център, който ще Ви очарова с приятна и романтична атмосфера. Той е оборудван със следните съоръжения: финландска сауна, билкова сауна, ароматизирана парна баня, турска баня, топлинни шезлонги, джакузи за 8 човека с аромат на розово масло, стая за релакс, нестандартни душове, масаж.

Рибарица, ул. Георги Бенковски 182
069-022-004
0884-676-875
hotelsvetaekaterina.com/