Хотел Езерец

Хотел Езерец, Благоевград разполага с леглова база от 66 места.

Ценови диапазон: 49 лв. - 99 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Хотелски комплекс Езерец – град Благоевград е един от най-елегантните хотели в Югозападна България. 

Разположен е в близост до международен път Е 79 София - Кулата на територията на град Благоевград.

Хотелът предлага на своите гости 46 двойни стаи от които 10 категория лукс и 4 апартамента, обзаведени с модерни мебели, климатик, мини-бар, телевизор, телефон и интернет. Всяка стая е със самостоятелна баня с вана, звукоизвестяване и озвучаване.

Хотел Езерец разполага с външен и вътрешен плувен басейн, фитнес, сауна, парна баня, солариум, тангентор, джакузи, стая за масажи, външен бар, многофункционално изкуствено тревно игрище за мини футбол.

Естествено затревено футболно игрище в град Кочериново, подходящи за подготовка на футболни отбори – целогодишно. Всички съоръжения са открити, както за гостите на хотела, така и за жителите и посетителите на града.

Конферентната зала на хотела е със 100 места и разполага с необходимото оборудване за провеждане на семинари, конференции и презентации.

Ресторант със 240 места, терасата - със 100 места. Отбрани ястия от българската национална кухня, рибни и месни специалитети, сръбска скара, приготвяни на барбекю.

За своите гости хотелът предлага възможност за организирани посещения до забележителности като Рилския манастир, Роженския манастир, Банско, Мелник, планините Рила и Пирин, както и достъп до атрактивни спортове като рафтинг, картинг и бънджи-скокове.

Комбинацията от съвременно оборудване, естетика и комфорт ще направи почивката Ви приятна и пълна.

Благоевград, бул. Пейо Яворов 2
073-886-611
0885-898-009
ezeretz.com/


Гурме