СПА хотел Селект

СПА хотел Селект, Велинград разполага с леглова база от 136 места.

Ценови диапазон: 49 лв. - 100 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Спа хотел Селект **** разполага със 76 стаи, от които: 29 лукс стаи и 47 стандартни, един апартамент. Хотелът разполага с напълно оборудвана конферентна зала с капацитет 150 места, както и модерен прес-център. Невероятна гледка към вечно зелената планина Родопи се открива от просторния ресторант с лятна градина. Любителите на музиката могат да прекарат една комфортна вечер в пиано-бара на хотела.

На територията на комплекса се намира естествен минерален извор, който захранва спа центъра, изграден в изящния стил на древен Рим, както и басейна с полу-олимпийски размери, детския басейн и джакузито. Сауната, парната баня, арома парна баня, последвани от стаята за релакс, ще направят престоя в Спа хотел Селект**** запомнящ се.

Спортният център разполага с два тенис корта, мини футболно игрище, игрище за плажен волейбол, тенис на маса.

Велинград се намира в Чепинската котловина в Западните Родопи.

Градът има планински климат. Намира се в европейско-континенталната климатична област, на границата с континентално-средиземноморската област. Лятото е прохладно и краткотрайно, а зимата — мека и продължителна. Валежите са сравнително малко. През пролетта и началото на лятото са по-обилни, в края на лятото и есента е по-сухо. Снеговалежите са достатъчни и задържането на снежната покривка е продължително (до 150 дни). Снежната покривка е устойчива и дебела.

Велинград, ул. Еделвайс 5
0882-255-525 0888-848-660
spahotelselect.com/