Аква Парадайс

Хотелът е разположен на 500 м. от плажа на с. Равда, в непосредствена близост до град Несебър и се намира на главния път Бургас-Варна. Част от  него е най-големият Аквапарк на Балканите – „Аква Парадайз-Несебър“. Сред прекрасна градина са построени:  5-етажна хотелска сграда и две допълнителни сгради – тип анекс, които са предподставка за разнообразен начин на настаняване – общо 432 помещения. 

На обща площ от 36 237 кв. м. гостите ще получат комплексна туристическа услуга, съчетаваща висока категория на настаняване, отлично и разнообразно хранене в един основен, и два тематични: Италиански и Рибен ресторант, амфитеатър, професионална анимация за деца и възрастни, боулинг, няколко басейна, спортни игрища, зони за релакс и игри на открито, модерен СПА център.

Голямата зелена територия, прецизното зониране на инфраструктурата, нейната пълнота и съвременни архитектурни решения, предполагат почти целогодишно обслужване.  Нашата цел е да бъдат привлечени туристи от различни националности и от всички възрасти, които са обединени от желанието за съвременен и здравословен начин на живот и почивка.

 

+359 879 99 77 99
www.aquaparadiseresort.bg
hotel@aquaparadiseresort.bg