Варна Саут Бей

Варна Саут Бей е разположен сред обилната зеленина на парка в квартал Аспарухово.Комплексът е изграден на южния бряг на Варненския залив край един от най-големите плажове на България с над 1 км. брегова ивица и 66 000 кв.м. фин, златист пясък. Повече от 150 години районът е популярна екологична зона със здравословен въздух и целебна минерална вода, извираща само на 50 метра от морето.

Проектът е елегантна комбинация от курортен комфорт и уедениние на едва 5 км. от центъра на най-големият черноморски град на България и само на 20 минути от международното летище на Варна.

Варна Саут Бей придоби популярност сред брокерите в Скандинавия с определнието „Курорт в града“. Дефиницията, макар и провокативна, най-пълноценно улавя духа и концепцията на модерния комплекс.Атмосферата на неподправен уют и огромната зона за релакс и забавления, в съчетание с локацията в рамките на Морската столица, пълноценно формират курортна среда на територията на гoлемия град.

Зоната се отличава с изключителна панорама към морето и към центъра на Варна. Мястото разкирва пълния си магнетизъм през нощта, когато целият град свети с хиляди светлини на фона от шум на вълни и песни на птици в Аспаруховия парк.

Налице са всички предпоставки, които превръщат Варна Саут Бей в една от целогодишните топ дестнации още преди официалното откриване на комплекса. Част от общата инфраструктура е уникален СПА център, разгърнат на повече от 1000 кв.м. площ. Още толкова място е отредено за конферентни зали и места за спорт, а зоните за отдих и заведенията са проектирани на повече от 5 000 кв.м..

Варна
+359 88 390 9003
http://www.varnasouthbay.eu
vsb@front-line.bg


Гурме