Чашите високо


Освен "Салон на виното" в програмата се готвят "Интерфуд и дринк", "Светът на млякото", "Булпек", "Месомания", SIHRE и цял рог на изобилието
2017-11-07За четири дни от осми ноември в залите на Интер Експо Център ще се проведат общо шест от най-апетитните изложения, за които се сещаме.

Започваме с 16-ото издание на „Интерфуд и дринк” за специалисти и широка публика с отношение към храните и напитките, технологиите, опаковките и за седми път в рамките на специализираната зона „Диета и фитнес” – новите и традиционни продукти за здравословен начин на живот.

Успоредно с това тече „Салон на виното” – събитие, организирано съвместно с Националната лозаро-винарска камара и предпочитано за среща между български и чуждестранни винопроизводители, енолози, сомелиери, търговци, дистрибутори, ресторантьори и ценители за повишаване на винената култура и добрия вкус.

Под същия покрив, фино и млечно се намира 14-ото издание на „Светът на млякото” със съорганизатор „Асоциация на млекопреработвателите в България”, което е отлична платформа за професионални млекопреработватели, почитатели, търговци и вносители на мляко и ммммлечни продукти, специализирано оборудване и техника.

Хлябът, хлебните и сладкарски изделия, подходящите технологии и още печени теми бухват на „Булпек” за 24-ти път под организацията на „Национален браншови съюз на хлебарите и сладкарите” с ефективни предложения за бизнеса в целия цикъл на производството.

Ключова позиция заема и международното изложение за хотелско ресторантьорско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ, което предлага атрактивен панорамен поглед над хорека сектора и осигурява адекватна гледна точка към оптималните инструменти за развитие в областта вече 15 година.

Разбира се, че имаме и традиционната „Месомания”, организирана за 24-та година от Асоциацията на месопреработвателите в България, с подкрепата на Интер Експо Център. Изложбата осигурява авторитетно професионално присъствие за всички с интерес към месото, месните продукти и деликатеси, и другите тънкости в бранша.

Изложенията продължават до 11.11.2017 г.

Интер Експо Център е в София на булевард „Цариградско шосе” 147 и на iec.bg 

| НОВИНИ