Даниел Панов носител на голямата награда - Кмет на годината 2017


2017-10-28В зала „Джон Атанасов” на "Sofia Tech Park" за пети пореден път на церемония, организирана от Портала на българските общини kmeta.bg, се връчиха в различни категории наградите на отличенитекметове, определени от от вота на стотици хиляди българи.

Даниел Панов – кмет на Велико Търново, Георги Мараджиев – кмет на Стамболийски и д-р Димитър Стефанов – кмет на Тутракан са носителите на голямата награда „Кмет на годината 2017”, съответно за голяма, средна и малка община.

В категорията „Туризъм, култура, фестивали и традиции” бяха отличени:

-       За голяма община - Иван Портних, Варна

-       За средна община – д-р Владимир Георгиев, Самоков

-       За малка община – Панайот Рейзи, Созопол.

Наградите в тази категория бяха връчени от министъра на туризма Николина Ангелкова, която пожела развитието на туризма в България да продължи, за да може страната ни да бъде припозната  като туристическа дестинация в четири сезона.

На церемонията бе обявено, че от България стартира мащабният европейски проект „Порталът на европейските общини” - TheMayor.EU. Негов основател е председателят на сдружение „Евро Адванс" г-н Боян Томов .

Екипът на списание „Туризъм и отдих” поздравява всички наградени кметове, като им пожелава още много заслужени награди и успехи.

| НОВИНИ